Recursos Humans

Si vols col·laborar amb nosaltres i participar en els projectes que estem duent a terme, envia'ns les teves dades per correu electrònic, en format .ODT (OpenOffice/LibreOffice) o PDF (Acrobat) per tal que poguem tenir en compte la teva oferta de col·laboració per desenvolupar projectes arreu de Catalunya i la resta d'Espanya.


Els professionals que col·laboren amb nosaltres amb més freqüència tenen les especialitats següents:

Però altres especialitats són benvingudes, sempre que es tracti de persones interessades en els mateixos principis de l'empresa i disposades a donar un veritable servei als clients.

Oferta activa: Agents comercials lliures

En aquest moment estem buscant col·laboradors, en forma d'Agents lliures que vulguin promocionar els nostres productes i serveis en els sectors de l'energia, l'aigua i els residus entre els seus amics i coneguts, així com altres persones o empreses.

T'interessa el Medi Ambient?
Vols obtenir un reconeixement econòmic per contribuir al desenvolupament sostenible ajudant als teus coneguts a estalviar?

Es valorarà experiència en activitats d'interès social i ambiental, malgrat que no siguin laborals.

 

Entra, t'estem esperant amb la porta oberta!

Més que l'experiència valorem la motivació per promoure solucions sostenibles i els coneixements generals sobre reducció de l'impacte ambiental.

Oferim possibilitats reals de promoció dins de l'empresa, tant en l'àrea comercial com tècnica, segons vàlua del candidat i resultats obtinguts.

Si estan interessat en difondre els nostres productes i serveis t'oferim, en un primer terme, una comissió sobre les vendes efectuades, la possibilitat de que ho comercialitzis directament i quan vegis si realment és el que t'interessa formar part del nostre equip.

Posa't en contacte amb nosaltres i envia'ns les teves dades al correu electrònic rrhh@comei.es.

... o si més no, diga'ns si t'agrada aquesta iniciativa, comparteix-la amb persones que creguis li pot interessar o dóna'ns la teva opinió.

Comentaris

Oferta de feina

Hola, sóc llicenciada en ciències ambientals i amb màster d'enginyeria i gestió d'energies renovables. He vist que busqueu agents lliures per comercialitzar serveis ambientals, m'agradaria saber exactament en què consiteix la feina i quines són les condicions, per exemple si sou vosaltres qui pagueu autònoms o és un cost que hauria d'assumir jo, si hi ha salari base o tot va a comissió i si almenys pagueu costos de desplaçament.També m'agradaria saber quins serveis en concret oferiu, si l'empresa ofereix un llistat de potencials clients o un assesorament i contacte directe amb el treballor, o simplement és per treballar com un comercial "extern" a l'empresa...

Actualment estic buscant feina en el sector del medi ambient o bé unes pràctiques ja que vull seguir guanyant experiència en el meu sector, però sobretot tinc ganes d'apendre, pregunto això perquè ja he treballat com a comercial d'auditories energètiques i serveis d'eficiència energètica però l'empresa es desentenia dels treballadors i busco una oportunitat d'aprenentatge si més no, amb un mínim assesorament i recolçament per part de l'empresa.

Gràcies.

Oferta de feina com Agent Lliure

Benvolguda Marta,

En primer lloc t'agrairem que et posis en contacte amb nosaltres per correu electrònic o telèfon per tal de poder respondre a totes les qüestions que planteges. En qualsevol cas, i donat que les respostes poden ser útils per altres persones et responem en obert (la única forma en que podem fer-ho atenent que no ens has donat cap altre forma de contacte).

La feina que oferim a la darrera entrada és de Comercial, no com a tècnic, i en especial per a la comercialització de productes en el sector privat en primer lloc per posteriorment passar a la comercialització a empreses.

Quan l'activitat passa a tenir suficient entitat és necessari estar donat d'alta com autònom (no al començament, quan pot exercir-se tant sols amb l'Alta a l'Impost d'Activitats Econòmiques).

Respecte a la compensació econòmica, aquesta és, en un primer moment, únicament a comissió, en augmentar els ingressos, un part s'abonaria en forma de sou fixe (el contracte deixaria de ser mercantil per a ser laboral) si la persona ho vol; en aquest cas la part variable no pot superar el 50% de la part fixa.

L'empresa ofereix assessorament a les persones que desenvolupen l'activitat comercial, tant pel que fa a la selecció dels clients potencials com als productes i/o serveis que proposa.

L'evolució que hom preveu pels comercials que seleccionem és la següent:

  1. Comercial destinat a persones físiques (sector domèstic) -Contracte mercantil
  2. Comercial destinat a comerços distribuïdors (sector domèstic) -Contracte laboral (salari màxim del 75% del total dels ingressos), si l'interessat així ho demana, els llocs següents són dedicats únicament a personal a sou de l'empresa.
  3. Comercial destinat a la indústria (sector industrial)
  4. Tècnic-Comercial destinat a la indústria o l'administració pública.

En tots els casos, fins i tot en els llocs tècnics l'activitat inclou un vessant comercial.

Afegeix un nou comentari

Tots els ingressos per publicitat que es generen en aquesta pàgina són cedits a projectes de protecció del medi ambient locals. Ajuda'ns a ajudar-lis prement en aquest banner. .