Benvingut a COMEI

COMEI li ofereix els seus serveis per a millorar la gestió ambiental de la seva organització i reduir el cost econòmic derivat de les obligacions legals i socials:

  • Sistemes de Gestió Ambiental
  • Gestió de les Aigües
  • Estalvi d'Energia
  • Gestió dels Residus i els Sòls Contaminats
  • Preparació i redacció del Pla d'Emergència per a respondre a les situacions accidentals

A més, a partir de les millors experiències obtingudes en la resolució de les necessitats ambientals expressades pels nostres clients, hem fet una selecció d'aquells productes que millor responen a les seves expectatives, en tots els casos es tracta de productes provats i que han demostrat la seva bon comportament, tots ells es troben en la seva disposició en el nostre catàleg on-line.

Pot seguir accedint a informació ambiental del seu interés a Gestión-Ambiental.com

COMEI li ofereix la informació que vostè necessita, i si no troba alguna cosa, pot consultar sense compromís i ens posarem en contacte amb vostè per resoldre les seves qüestions

Els nostres clients tenen a la seva disposició totes les eines necessàries per dur a terme la gestió de les seves activitats de manera sostenible, amb un total respecte per l'entorn i l'estalvi econòmic que es pot assolir.

Podrà accedir a la informació personalitzada que hem preparat perquè la protecció de l'entorn sigui integrada amb major facilitat a la seva organització. Sigui vostè un client particular, institucional, empresa pública o privada, administració pública o organització no governamental, COMEI existeix per a vostè.

Una vegada ja hem procedit a la total integració del catàleg a la pàgina principal de COMEI, S.L. ja pot enviar-nos comentaris o sol·licitar productes o serveis amb un únic registre.


NIF: B-08859084

Domiciliada a:

C/Vicenç Bou, 16
08950-Esplugues de Llobregat
(Barcelona)

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 22978 Foli 43 Hoja 45851-B INSCRIPCIÓ 11ª
El logotip i imagotip són marques registrades de COMEI, S.L.

La major part de las informacions que es presenten en aquestes pàgines estan obertes a la participació dels seus usuaris, que poden comentar-les directament, en alguns casos previ registre, o a través de las diferents xarxes socials amb les que estan connectades: google+, facebook, twitter, linkedin o blogspot. Per tant, les opinions expressades en aquestes pàgines no té per que representar l'opinió oficial de l'empresa, sent responsabilitat de la persona signant de la mateixa.

Tots els ingressos per publicitat que es generen en aquesta pàgina són cedits a projectes de protecció del medi ambient locals. Ajuda'ns a ajudar-lis prement en aquest banner. .